view · edit · history · print

Hallo,

Mijn naam is Laara, hier is alvast een fototje van mij en mama:

, .

Ik ben geboren op 18/11/2005 om 07:15h, weeg 2,980Kg en meet 46cm. De dokters zeggen dat mijn gezondheid zeer goed is en met mijn mama is ook alles oké! Mijn Meter en Peter zijn Dorothea Rooms en Eduard Buys en onze geboortelijst (vrijblijvend) ligt in het Waasland Shopping Center bij Prémaman. Je kan ons bezoeken in AZ Maria Middelares te Sint-Niklaas of thuis na een telefonische verwittiging.

Indien je hier groetjes wil achterlaten (zeker doen) klik je rechtsboven op edit, type je de tekst onderaan in en druk je op save, tot later.

Op algemene aanvraag zijn er meer foto's beschikbaar onderaan!!


Welkom Laara! Een heel dikke proficiat voor de nieuwe mama en papa! Geniet van jullie dochtertje. Het is een cliché, maar ... het gaat echt snel! Ze zijn maar eventjes klein. Gelukkig blijven ze wel lief. (Soms toch:-)

Een dikke knuffel van Sofie, Iwan, Wannes en Cara.


We hadden dit nog niet zo vlug verwacht.Het is in elk geval een rappe meid dat ze zo rap de buitenlucht wilde opsnuiven. Het doet ons veel plezier dat alles zo goed verlopen is en dat mamma,papa en niet te vergeten peter en meter heel gelukkig zijn. In elk geval een dikke PROFICIAT en veel geluk met de lieve LAARA !!!

van Fredy en Berga.


Hoi, hier Laara weer. Bedankt voor de warme verwelkoming, hier is alvast mijn verhaaltje...

Niet dat ik dwars wou zijn maar je zit nu eenmaal makkelijker op je poep dat op je hoofd. Soms, als mama ging slapen op haar rechter zij, dan lag ik ook op mijn hoofd. Ik had al snel door dat ik dit kon oplossen door op mama's blaas te gaan trommelen, zij ging dan op haar linker zij liggen en ik zat lekker gehurkt :D

Nu 9 maand is lang hoor, en die laatste paar weken is het behoorlijk eng in mama's buikje. Ook al was mijn geboorte vervroegd van 28 naar 21 November, kon ik niet meer wachten en besliste op 18 November een ontsnappings-poging te ondernemen :D

Weeën om de 3 minuten kunnen daar goed mee helpen en in het hospitaal namen ze die blijkbaar toch ernstig, men begon al snel met de voorbereidingen van operatiezaal nummer 8. Om toch nog even aan te geven dat ik het echt meende had ik de vliezen gescheurd, mama's water brak op de operatietafel - dat hadden ze daar nog nooit meegemaakt! Nu dat was enkel voor de fun want ik en Dr. Vossen besliste toch maar voor een keizerssnede te gaan. Deze is makkelijker en veiliger bij een stuut (zo noemen ze dat nu eenmaal als je niet ondersteboven op je hoofdje zit). Ik vraag me eigenlijk toch wel af waarom niet alle babys dit traject overwegen?

Oh ja voor ik het vergeet, er was daar ook een persoon die ze papa noemen. Die stelde me al snel enkele keren gerust na de bevalling en heeft ondertussen mijn pampertje al vershillende keren vernieuwd. Hij helpt me ook bij het drinken van mama's vatje, ziet er wel een toffe kerel uit en komt goed overeen met mijn allerliefste mama. Ik denk dat ik hem ook maar houd ;-)

Wel dat is het voor vandaag, tot later...


Proficiat he Wim,

ik vind het alvast een heel mooi fotootje :=). Ge moet u niet te veel bezig houden met de website ze houdt u maar bezig met uw vrouw en uw dochterke.

groetjes, Floris


Als je het aan mij vraagt is een een klein Nancytje, dat is alvast de gouden regel.. in het begin lijken ze op mama daarna op de papa, of was het in mijn tijd anders ??? :-)

Van harte proficiat met jullie kleine meid in naam alle collega's van Océ !


Wim en Nancy, vanuit NL van harte gefeliciteerd! Onzettend veel plezier met de kleine!

Groeten Wouter


Van harte proficiat met de geboorte van Laara.

Alain De Witte.


- Met Mama
- 24 Juli
- 18 November
- De operatietafel
- De geboorte
- Eerste badje
- De borst
- Laara "slaapgraag" Van Hooste
- Laara taartje

Hoi, hier Laara weer.

Ik was de eerste 2 dagen een beetje vermagerd maar mama's melk is zo lekker dat ik ondertussen terug 2x30gram ben bijgekomen. Zij is trouwens al redelijk op de been en kan nu volledig zelf pampertjes vervangen, badjes geven en rondwandelen met mij ;-) . Zondag gaan we waarschijnlijk terug naar huis!

Tot later...


Gefeliciteerd Laara met je nieuwe ouders. Geloof me, alles wat ze vertellen is waar, zowel de plezante als de minder plezante dingen :)

Bart Vetters


Wim en Nancy,

van harte gefeliciteerd met de geboorte van dit prachtige kleine wondertje. Hopelijk gaat alles goed met moeder en dochter en zal Wim naast het beschuitjes uitdelen ook wennen aan de onderbroken nachtrust. Heel veel geluk en plezier met Laara

Eduard Zijlstra


Wim en Nancy, we zijn heel gelukkig met jullie mooi kindje. Het zal later plezant zijn om met ons Matteoke samen de spelen, he!!!!!!!!!!!!

Vanwege Sophie, David en Matteoke - ciao.


Wim & Nancy,

Hartelijke gelukwensen met de geboorte van jullie mooi meisje.

vanwege Sylvére & Patrice.


Nog enkele foto's:

- Het suiker (in België geen beschuit met muisjes)
- Proper meiske

Gefeliciteerd! Die AIX mensen bij ING kweken nogal :-)

Groetjes, Peter


Dikke proficiat aan de kersverse ouders !

Van Tom en de andere collega's bij BOSS.


Gefeliciteerd... Geniet er van, terwijl ze klein is... Voor je het weet kan je de jongens beginnen wegjagen!

Groeten, Bart


Van harte gefeliciteerd met jullie dochter ! Ze ziet er prachtig uit.

Carina Van Der Schueren


- Peter
- Meter
- Zit rech ( met steun ;)
- Haar eerste flesje, gekregen van Papa :)

admin · attr · attach · edit · history · print
Page last modified on April 01, 2006, at 06:25 AM